Retouraanvraag

RUILEN EN RETOURNEREN

Artikelen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling geretourneerd worden. Gebruik voor het retourneren altijd onze retoursformulier op de website om ons kennis te geven van de retourzending. Dit doet u op www.veronaleder.nl. Zodra wij uw aanvraag hebben behandeld, laten wij het product ophalen, of laten wij weten hoe u uw aankoop retour mag sturen.  Alle artikelen dienen ongedragen, onbeschadigd en, indien redelijkerwijs, met aangehechte labels teruggezonden te worden.

De verzend kosten voor het omruilen van uitverkoop artikelen en artikelen onder de €199,- komt ook voor kosten van de koper. Als u deze wilt omruilen naar een andere maat of artikel, dan dient u deze aan te melden via het retour formulier en zelf terug te zenden.

De kosten voor het retourneren (als je een product niet mooi vindt of andere redenen) zijn voor rekening van de afzender. Voor het retourneren kun je het adres gebruiken dat op het bijgevoegde retour formulier staat.

Bewaar altijd het verzendbewijs van je retour totdat dit succesvol is afgehandeld. Een retour is succesvol afgehandeld zodra het aankoop bedrag teruggestort is op je bankrekening. Verona leder is niet verantwoordelijk voor pakketten die zoekgeraakt zijn tijdens het retourneren.

Zodra de geretourneerde artikelen binnen zijn gekomen, worden de artikelen gecontroleerd op schade of ontbrekende details. Ook is het mogelijk dat wij een jas kunnen weigeren als deze naar etenslucht of nicotine ruikt. Vervolgens wordt de retour zo spoedig mogelijk verwerkt, zodat het aankoop bedrag (verminderd met de verzend kosten die wij hebben gemaakt) uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding weer op je rekening staat.

Voor alle artikelen gelden de wettelijke garantieregels en termijnen. De wettelijke garantie houdt in, dat een product datgene moet doen wat er in alle redelijkheid van verwacht kan worden. Bij de producten van Verona leder betekent dit dat alle artikelen, mits er aan de wasvoorschriften en de juiste zorg is voldaan, minimaal één jaar lang gedragen kunnen worden. Verona leder is niet verantwoordelijk voor schade aan artikelen die tijdens het retourneren zijn ontstaan. Wij raden aan om het artikel altijd in de originele verpakking terug te zenden.


 

GRATIS VERZENDING

alle bestellingen boven €99

 

BETALEN met IDEAL

veilig en gemakkelijk

 

14 DAGEN RETOURRECHT

GRATIS RUILEN "Niet goed, Geld terug!"

 

NIEUWSTE MODE TRENDS

Altijd de nieuwste collectie