Riemen


Deze trendy pantalon herenriem is gemaakt uit hoogwaardig leder. Zowel voering als bovenmateriaal is van 100 % leer. De band is gebolleerd, wordt minutieus gestikt en met de hand afgewerkt. Deze moderne blauwe pantalon riem is uitgevoerd met een stijlvolle gesatineerde strakke gesp en zwarte voering.  De handgemaakte pantalon herenriemen zijn kwalitatief hoogwaardige riemen e..

39,99€

Deze trendy pantalon herenriem is gemaakt uit hoogwaardig leder. Zowel voering als bovenmateriaal is van 100 % leer. De band is gebolleerd, wordt minutieus gestikt en met de hand afgewerkt. Deze moderne bruine pantalon riem is uitgevoerd met een stijlvolle gesatineerde strakke gesp en zwarte voering.  De handgemaakte pantalon herenriemen zijn kwalitatief hoogwaardige riemen e..

39,99€

Deze trendy pantalon herenriem is gemaakt uit hoogwaardig leder. Zowel voering als bovenmateriaal is van 100 % leer. De band is gebolleerd, wordt minutieus gestikt en met de hand afgewerkt. Deze moderne croco bruine pantalon riem is uitgevoerd met een stijlvolle gesatineerde strakke gesp en zwarte voering.  De handgemaakte pantalon herenriemen zijn kwalitatief hoogwaardige ri..

39,99€

Deze trendy pantalon herenriem is gemaakt uit hoogwaardig leder. Zowel voering als bovenmateriaal is van 100 % leer. De band is gebolleerd, wordt minutieus gestikt en met de hand afgewerkt. Deze moderne croco grijze pantalon riem is uitgevoerd met een stijlvolle gesatineerde strakke gesp en zwarte voering.  De handgemaakte pantalon herenriemen zijn kwalitatief hoogwaardige ri..

39,99€

Deze trendy pantalon herenriem is gemaakt uit hoogwaardig leder. Zowel voering als bovenmateriaal is van 100 % leer. De band is gebolleerd, wordt minutieus gestikt en met de hand afgewerkt. Deze moderne croco zwarte pantalon riem is uitgevoerd met een stijlvolle gesatineerde strakke gesp en zwarte voering.  De handgemaakte pantalon herenriemen zijn kwalitatief hoogwaardige ri..

39,99€

Deze trendy pantalon herenriem is gemaakt uit hoogwaardig leder. Zowel voering als bovenmateriaal is van 100 % leer. De band is gebolleerd, wordt minutieus gestikt en met de hand afgewerkt. Deze moderne suede blauwe pantalon riem is uitgevoerd met een stijlvolle gesatineerde strakke gesp en zwarte voering.  De handgemaakte pantalon herenriemen zijn kwalitatief hoogwaardige ri..

39,99€

Deze trendy pantalon herenriem is gemaakt uit hoogwaardig leder. Zowel voering als bovenmateriaal is van 100 % leer. De band is gebolleerd, wordt minutieus gestikt en met de hand afgewerkt. Deze moderne suede bruine pantalon riem is uitgevoerd met een stijlvolle gesatineerde strakke gesp en zwarte voering.  De handgemaakte pantalon herenriemen zijn kwalitatief hoogwaardige ri..

39,99€

Deze trendy pantalon herenriem is gemaakt uit hoogwaardig leder. Zowel voering als bovenmateriaal is van 100 % leer. De band is gebolleerd, wordt minutieus gestikt en met de hand afgewerkt. Deze moderne suede cognac pantalon riem is uitgevoerd met een stijlvolle gesatineerde strakke gesp en zwarte voering.  De handgemaakte pantalon herenriemen zijn kwalitatief hoogwaardige ri..

39,99€

Deze trendy pantalon herenriem is gemaakt uit hoogwaardig leder. Zowel voering als bovenmateriaal is van 100 % leer. De band is gebolleerd, wordt minutieus gestikt en met de hand afgewerkt. Deze moderne suede taupe pantalon riem is uitgevoerd met een stijlvolle gesatineerde strakke gesp en zwarte voering.  De handgemaakte pantalon herenriemen zijn kwalitatief hoogwaardige rie..

39,99€

Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 11
 

GRATIS VERZENDING

alle bestellingen boven €99

 

BETALEN met IDEAL

veilig en gemakkelijk

 

14 DAGEN RETOURRECHT

GRATIS RUILEN "Niet goed, Geld terug!"

 

NIEUWSTE MODE TRENDS

Altijd de nieuwste collectie